Make your own free website on Tripod.com

Sweet Revenge
Virallinen nimi Sweet Revenge

Kutsumanimi Sweet

Rotu kaspianponi

Sukupuoli tamma

Väri hallakko

Merkit ei ole

Säkäkorkeus 120cm

Rekisterinumero ?

Koulutus ko: KeA, re: 70cm

Painotus kouluratsastus

Syntynyt/ikä 18.3.2001/7v [ikääntyminen]

Omistaja Kuukide / Twinkle Blizzard


Kasvattaja/ex-omistaja Kuukide

Isä ?

Emä ?

Sweet on hyvin rauhallinen ja lempeä hevonen, joskin hiukan säikkyä sorttia. Se pelkää autoja, kännyköitä, koiria ja tuntemattomia ihmisiä. Jos Sweet säikähtää, se kavahtaa pystyyn ja saattaa lähteä ravaamaan kauemmas. Sweet pitää lapsista, herkuista ja rapsuttelusta. Sweetiä on helppo käsitellä ja se käyttäytyy mallikkaasti missä tahansa ellei lähistöllä ole paljon autoja tai muuta mikä voisi pelästyttää tämän pikku tamman.

Ratsastaessa Sweet on tottelevainen ja hyvin herkkä. Se on hyvä kouluradalla, mutta esteet menevät vähän huonosti. Sweet ei ole mikään ylienerginen hevonen, ja kuumina päivinä sitä saa kunnolla hoputella. Maastoilusta Sweet ei pidä, koska sillä on paljon huonoja muistoja jäniksistä ynnä muista maastolenkeillä esiintyvistä luontokappaleista. Tammalla on huonoja muistoja myöskin maneeseista, sillä se pelkää ovia ja yrittää aina kiertää ne kauempaa. Kentällä Sweet kulkee hyvin.

Hoitaessa Sweet pyörii ellei sitä pistä kiinni. Se ei pidä vatsan alta harjauksesta ja saattaa hieman lonksutella hampaitaan. Se ei kuitenkaan oikeasti pure ketään. Sweet nauttii harjauksesta eikä koskaan näyki satulavyötä kiristettäessä. Kuolaimet menevät Sweetin suuhun helposti.

Trailereita Sweet vihaa yli kaiken. Se on kuitenkin melko helppo saada sisään, kunhan apuna on pari porkkanaa. Ulos Sweet tulee yleensä kovaa ja rytinällä. Kisapaikalla Sweet käyttäytyy hyvin, kunhan se viedään kauas parkkipaikoista. Sweet nauttii kilpailuista.

Kilpailutulokset
talli / jaos / laji / sijoitus / pvm

Jälkeläiset
nimi / emä / skp / synt


Kuvat © Kuukide
Tekstit © Kuukide